Contact
Contact

Meer weten over het
JRCZ?

Contact

Heb je vragen voor het Joint Research Center Zeeland? Neem dan contact met ons op.  

E-mail

info@jrcz.nl

Telefoon

0118-489 890

Adres

Het Groene Woud 1a, 4431 NB Middelburg

Bereikbaarheid

Met de fiets
Kom je met de fiets? Op het terrein naast het JRCZ vind je een fietsenstalling.

Met de auto

Een routebeschrijving vind je op Google Maps. Het is niet mogelijk om direct bij het JRCZ aan Het Groene Woud te parkeren. Op het terrein is 1 speciale parkeerplaats voor mensen met een beperking en/of chronische aandoening beschikbaar. 

Je kunt gratis parkeren op het terrein aan de Poelendaelesingel 12. Er zijn 100 parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers van het JRCZ, op onderstaande plattegrond zie je welke plekken dat zijn. Bij aankomst kun je je aanmelden met je JRCZ-pas of via de intercom. Deze parkeerplaats is slechts 300 meter lopen naar het JRCZ. Via de voetgangerstunnel kun je veilig oversteken. 

Met een groep
Kom je met een groep vanaf 10 personen naar het JRCZ? Dan vragen we je om te parkeren in een van de nabijgelegen parkeergarages. Wij raden parkeergarage Het Groene Woud en parkeergarage Geere aan. Beide parkeergarages liggen binnen 7 minuten loopafstand van het JRCZ. 

Openbaar vervoer
Het JRCZ is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Nabij het JRCZ stoppen diverse buslijnen. Reis je met de trein dan loop je in ongeveer 10 minuten van het Centraal Station in Middelburg naar het JRCZ. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 18:00 uur

Volg ons online

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws en updates.

 

Partners