Onderwijs
Onderwijs

Mbo, hbo & wo
opleidingen

Onderwijs

Als je voor een technische opleiding van Scalda (mbo), HZ University of Applied Sciences (hbo) of University College Roosevelt (wo) kiest, is de kans groot dat je in het JRCZ aan de slag gaat.

In het onderzoeksinstituut werk je aan opdrachten uit de praktijk met studiegenoten, maar ook met studenten van andere opleidingen én instellingen. Door deze multidisciplinaire aanpak vind je betere oplossingen voor de complexe, maatschappelijke vraagstukken van bedrijven, overheden en instellingen in de regio.

Leren samenwerken in teams

Deze werkwijze leert je leren, creatief te denken, je ondervindt hoe het is om samen te werken in teams en je merkt al tijdens je studie dat wat je doet impact heeft op de maatschappij.

Deze manier van werken inspireert. Het onderwijs is veel meer dan theorie. Kennis beklijft door casuïstiek uit het echte leven. Als dit het vertrekpunt is leer je als student om problemen te doorgronden en ga je samen op zoek naar oplossingen. JRCZ stimuleert deze werkwijze.  

Onze technische opleidingen

Wil je weten welke (technische) opleidingen je kunt volgen bij de partners van het JRCZ? Klik onder de video op één van de logo's van de onderwijsinstellingen. 

Partners